Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Извињење Бете због погрешне вести о спасавању бебе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 03. 2015.

Извор: Бета

Извињење Бете због погрешне вести о спасавању бебе

Директор београдског Института за мајку и дете Радоје Симић изјавио је у петак увече РТС-у да је екипа лекара тог института била спремна за прихватање болесне бебе која је хеликоптером превожена у Београд, а не да је „дочекала” бебу која је упућена на лечење, како је пренела Бета.

– Све је спремно, не само да је спремно, него је екипа Хитне помоћи с којом смо ми у контакту послала кола, а ми смо послали дежурну екипу са начелником анестезиологије, педијатром и сетрама. Од тренутка спуштања на тло Београда беба ће бити у сигурним рукама... Комплетна екипа је спремна за прихват бебе – рекао је Симић РТС-у.

Бета се извињава директору Института за мајку и дете Радоју Симићу због непрецизне интерпретације његове изјаве дате РТС-у. Хеликоптер Војске Србије, који је из Рашке превозио болесну бебу срушио се прошле ноћи у близини београдског аеродрома због лошег времена и том приликом погинуло је свих седам особа у летелици.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси