Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  УО РТС "преслишава" кандидате
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

15. 04. 2015.

Аутор: Б. В. Извор: Информер

УО РТС "преслишава" кандидате

Управни одбор РТС обавиће у суботу и недељу разговоре са 11 кандидата за генералног директора Јавног сервиса који су испунили све услове конкурса и послали потпуну документацију.

 

Према речима председника УО РТС Зорана Поповића, на конкурс се пријавило 26 кандидата, али су чланови овог тела после прегледања пријава установили да само њих једанаест испуњава све услове.

У суботу и недељу ћемо са њима обавити разговор. Предвиђено је да у првом делу кандидати у десет минута изложе свој програм, а да након тога сваки кандидат двадесет минута одговара на питања чланова УО РТС, објашњава Поповић.

Он истиче да су чланови УО пажљиво проучили пријаве и да ће се после обављеног интервјуа бодовати кандидати од којих ће петоро са највише поена ући у ужи круг.

Они кандидати који добију највише бодова ући ће у ужи круг, после чега следи гласање. Ако један од кандидата добије двотрећинску већину гласова, он ће бити нови директор РТС, а цео процес мора бити завршен до 6. маја, закључује Поповић.

У трци

Александар Аврамовић

Драган Бујошевић

Емин Голубовић

Младен Дражетин

Драган Ђукић

Вилибалд Ерић

Драган Караџић

Сандра Кесер

Миољуб Крсмановић

Александар Милутиновић

Александар Црквењаков

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси