Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Јешић: Полиција ме притискала да мењам исказ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

16. 04. 2015.

Извор: Бета

Јешић: Полиција ме притискала да мењам исказ

Новинар Владимир Јешић оптужио је полицајце да су га притискали како би променио исказ о нападу који је доживео у Инђији.

Јешић је у телефонској изјави за агенцију Бета из полицијске станице у Инђији рекао да је приведен на саслушање како би га полицајци који су дошли из Београда притискали да промени исказ у коме је за јучерашњи физички напад оптужио непознатог мушкарца.

Према његовим речима иза свега стоји председник Општинског одбора Српске напредне странке (СНС) у Инђији Владимир Гак. 

"Ово је нечувено и ја као неко ко је био координатор Отпора и привођен 14 пута за време Милошевића, никада, али заиста никада, овакав степен бахатости нисам видео", рекао је Владимир Јешић, брат бившег председника општине Инђија и потпредседника Демократске странке Горана Јешића.

Навео је да су полицајци који су дошли из Београда тражили од њега да иде на полиграфско тестирање, што је и прихватио, уз услов да буде присутан и његов адвокат Владимир Бељански из Новог Сада. 

"На моје питање да ли су идентификовали човека који ме је напао, као и да ли су решили случај с обзиром да је јасно да је иза свега Гак из СНС-а, речено ми је да је то најмање битно. Потом су одустали и од полиграфског испитивања, али су вршили страховит притисак на мене да променим исказ од јуче", испричао је Јешић. 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси