Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Штанд Адрија медије имао 100.000 посета
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

02. 11. 2015.

Аутор: Е. К. Извор: Курир

Штанд Адрија медије имао 100.000 посета

Први београдски сајам медија и Сајам књига завршени су данас, а „Адрија медија група" још једном је доказала да с правом носи титулу највеће српске медијске куће на Балкану.

- Желимо да захвалимо свим читаоцима, а било их је око 100.000, који су се протеклих дана дружили с нашим новинарима и познатим личностима на нашем штанду. На овај начин желели смо да отворимо врата највеће српске медијске куће за све грађане јер ми постојимо због публике - рекао је директор корпоративних послова АМГ Никола Папак.

Он је истакао велико задовољство јер јебаш за време Сајма медија агенција „Ипсос стратеџик маркетинг“ објавила податке према којима су дневне новине Курир најчитаније у Србији. Посетиоцима је подељено више од 30.000 бесплатних примерака магазина наше куће, попут Њузвика, Националне географије, Сторија, Е 1... Предајом Отворене књиге руског амбасадора Александра Чепурина отправнику послова амбасаде Ирана Насеру Ехсанију Фариду затворен је и 60. међународни сајам књига.

Председник УО Сајма књига проф. др Зоран Аврамовић казао је да је сајам постигао циљ који му је био задат. На сајму субила 483 излагача, од којих је 401 био домаћи.

- Процена је да је сајам посетило 180.000 људи, што је за 20.000 више него лане - рекао је Аврамовић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси