Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Пет година емисије "Шта радите бре?"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

18. 12. 2009.

Извор: Глас јавности

Пет година емисије "Шта радите бре?"


Београд - Ауторска екипа информативне емисије "Шта радите, бре?" обележила је пет година емитовања, пријемом у седишту Радио-телевизије Србије у Београду, коме су присуствовале бројне личности јавног и политичког живота.

"Пет жена вас прати у стопу. Цитирамо све што сте рекли и приказујемо вас у ситуацијама у којима знамо да некад нисте желели да се нађете. Нећемо одустати. У наредном периоду емисија ће остати на програму Јавног сервиса европске Србије", рекла је уредница "Шта радите, бре?" Наташа Михаиловић окупљенима.

Међу званицама пријема у Таковској 10 били су повереник за информације од јавног значаја Родољуб Шабић, заменик председника Српске напредне странке Александар Вучић, главни и одговорни уредник Информативне редакције РТС-а Ненад Љ. Стефановић, директор Београдске филхармоније Иван Тасовац и други.

"Шта радите, бре?" је као 15-минутна емисија о дневнополитичким догађајима почела да се приказује крајем 2004. године, а из РТС-а наводе да је у међувремену постала "једна од пет најгледанијих на РТС-у и међу десет најгледанијих на свим телевизијама".

Поред Михаиловићеве, новинарску екипу "Шта радите, бре?" чине Весна Новаковић, Јелена Синобад, Александра Миливојевић и Тихана Бајић. Реализаторке су Бранкица Иванковић и Александра Марковић. До сада је емитовано 1.220 издања емисије "Шта радите, бре?".

Бета

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси