Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Матијевић претио батинама власнику штампарије због листа "Таблоид"?!
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 03. 2010.

Извор: Ало

Матијевић претио батинама власнику штампарије због листа "Таблоид"?!


Власник штампарије „Графопродукт“ из Новог Сада Небојша Рађеновић тврди да му је бизнисмен Петар Матијевић, власник месне индустрије „Матијевић“, претио фи зичким нападом због серије текстова о њему објављених у листу „Таблоид“, који „Графопродукт“ штампа.

У четвртак ме је, са броја који припада овој фирми, назвала особа која се представила као Петар Матијевић и рекла да не смем да штампам „Таблоид“ или ће послати некога да ме „научи памети“.

Ја сам случај пријавио полицији, али претње нису престале.Најбруталнија је стигла у суботу вече од једне особе из Босне која ми је отворено рекла да ће, уколико се настави са писањем о Матијевићу, страдати моја породица и моја имовина - каже за „Ало“ Рађеновић, који је због бујице претњи и увреда које, како каже, непрекидно стижу морао да искључи свој мобилни телефон.

Полиција са дугим цевима чува Рађеновићев стан и штампарију. Ово је случај до сада незабележен у новинарству пошто су увек на мети биле редакције, а не штампарије. Човек нема никакве везе са нама и нашом уређивачком политиком. Спремам се да о свему овоме обавестим страна дипломатска представништва у Београду - изјавио је Бркић за „Ало“.

Наша редакција покушала је јуче да провери тврдње власника штампарије и уредника „Таблоида“, али је медијима познат број телефона Матијевићеве ПР службе био искључен.

В. П.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси