Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Нападнут фотограф „Новости": Вређао га, пљунуо па шутнуо Жељко Пожарац
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

25. 05. 2019.

Аутор: С. В. Извор: Новости

Мушкарац насрнуо на Зорана Јовановића док је био на новинарском задатку у Улици Чарлија Чаплина у Београду

Нападнут фотограф „Новости": Вређао га, пљунуо па шутнуо Жељко Пожарац

Фото-репортер "Вечерњих новости" Зоран Јовановић Мачак нападнут је у петак око 17 часова у Улици Чарлија Чаплина у Београду, док је био на редовном редакцијском задатку. Њега је Жељко Пожарац (46) прво вербално напао, извређао га, после чега га је пљунуо и шутнуо.

Брзом реакцијом полиције, нападач је приведен.

Срећом, Јовановић није задобио теже повреде, те није тражио лекарску помоћ. Како нам је објаснио наш колега, док је сликао паркиралиште у овој палилулској улици, непознат човек му је пришао и почео да галами.

- Добио сам редакцијски задатак да снимим рејон где ће бити проширене паркинг зоне. Док сам радио свој посао, пришао ми је човек и питао шта сликам. Објаснио сам му да је реч о илустрацији за текст о паркирању, те да је улица јавни простор на којем је дозвољено слободно фотографисање, на шта је он бурно реаговао. Викао је, помињао дивљу градњу, и помињао уцену. Убрзо затим, ме је пљунуо, док сам фотографисао пришао ми је с леђа и шутнуо ме у задњицу па у фото-апарат - објаснио нам је колега. После тога је претио да ће запалити возача Светозара Мирановића и возило којим су дошли.

Полицијска екипа врло брзо је стигла на место догађаја и ухапсила насилника. Он је спроведен у полицијску станицу Палилула. Предмет је прослеђен надлежним органима.

 

Коментари (1)

Остави коментар
нед

26.05.

2019.

gran divac [нерегистровани] у 17:53

?

Ko je Željko Požarac ?

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси