Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  СДА: Тужба против sandžačke.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

22. 06. 2019.

Аутор: ФоНет Извор: Данас

СДА: Тужба против sandžačke.rs

Странка демократске акције (СДА) Санџака овластила је Председништво СДА да поднесе одговарајуће пријаве одељењу за високо-технолошки криминал због дезинформација које је објавио портал sandžačke.rs и покрене тужбу против уредника и свих одговорних лица тог портала.

Како се наводи у саопштењу, СДА жели да покрене тужбу због континуиране негативне кампање и обајављивања дезинформација о СДА Санџака и функционера странке.

СДА је позвала све надлежне и удружења новинара и регулаторних тела да зауставе криминално деловање тог портала који „својим текстовима подстиче мржњу, поделе и насиље како између Бошњака, тако и између аутохтоних санџачких народа“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси