Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Извињење Савета Тешњарских уредници Kolubarskih.rs
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 07. 2019.

Извор: kolubarske.rs

Извињење Савета Тешњарских уредници Kolubarskih.rs

"Нико од нас није рекао обезбеђењу да Вас не пусти на конференцију за новинаре, а због непријатности коју сте доживели на улазу, Савет Тешњарских вечери Вам се извињава", рекли су чланови Савета Тешњарских вечери новинарки и уредници интернет новина Kolubarske.rs.

Радник обезбеђења забранио је јуче Дарији Ранковић да уђе на конференцију за новинаре на којој су најављене Тешњарске вечери, а на коју је била позвана. Дозвољен јој је улаз тек након интервенције колеге који је члана Савета Тешњарских вечери Весељка Белушевића питао "да ли је тачно да неким новинарима није дозвољен улазак у салу", о чему су Kolubarske.rs јуче писале.

Дарија Ранковић је, пред крај јучерашње конеренције за новинаре, питала чланове Савета Тешњарских вечери и организаторе конференције за новинаре Јелену Николић Лекић, Ану Марковић, Немaњу Расулића и Весељка Белушевића, да ли је неко од њих забранио да уђе и рекао обезбеђењу да је не пусти на конференцију за новинаре?

Јелена Николић Лекић: Апсолутно немамо ништа са тим, заиста.

Весељко Белушевић: Колико ја знам није, претпостављам да си добила позивницу од службе.

Дарија Ранковић: Добила сам две, из Кабинета и од Светлане.

Весељко Белушевић: То је онда супер. Ја ти се извињавам у име нас као организатора из Савета Тешњарских вечери, верујем да господин на улазу можда није из неких одређених разлога знао или није био обавештен. Колико сам разумео већ смо имали један неспоразум у пола 12 где су екипи ВТВ стицајем околности рекли да немају конференцију за штампу, него да је у Центру за културу јер смо у припремама причали то.

Дарија Ранковић: Друго је то да нису били упознати где се одржава, али колегама са ТВ Ваљево је рекао: ви изволите, а ти не можеш, врати се назад. И то врло безобразно и дрчно. Па ме интересује да ли је неко од вас четворо рекао да ме не пусти?

Весељко Белушевић: Од нас четворо сигурно није нико. Јер је Ћира дошао да ме пита, ја сам рекао да замоли Цецу да провери и да интервенише, колико сам разумео... Ја се још једном извињавам због тога, али нема разлога...

Дарија Ранковић: Нема разлога ви да се извињавате ако нисте ви забранили.

Весељко Белушевић: Не, нисмо. Него се ја извињавам у име Тешњарских вечери јер си ти позвана на конференцију за новинаре Тешњарских вечери па ти није омогућено да уђеш.

Јелена Николић Лекић: Због непријатности која ти се догодила, тако да... 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси