Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Орлић опет показивао насловну страну Данаса у Скупштини
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 10. 2019.

Аутор: М.Р.М. Извор: Данас

Орлић опет показивао насловну страну Данаса у Скупштини

Владимир Орлић, посланик Српске напредне странке и заменик шефа посланичке групе, поново је у Скупштини Србије показао насловну страну дневног листа Данас, називајући га Ђиласовим таблоидом.

„Ово вам је један од њихових омиљених таблоида. Зове се Данас. Кукају већ данима због тога што су Рада Трајковић и онај Рашић, што течно говори албански и који за себе каже да је Косовар и поносни члан најмлађе државе на свету, прошли тако како су прошли. Видите на насловној страни Данас пише ‘Шта значи победа Самопредељења и ДСК на изборима у бившој јужној српској покрајини’. За њих је Косово и Метохија бивша јужна  српска покрајина. Отворено кажу људи. Ето то они мисле и то заговарају и тиме се баве и ови њихови миљеници који се не скидају са њихових насловних страна. Ту мислим пре свега на Ђиласа, Јеремића, Обрадовића и остале  коалиционе партнере, Раду Трајковић и Рашића“, рекао је Орлић.

Он је додао да су то људи попут Борка Стефановића који се годинама залажу за политичку сарадњу са Аљбином Куртијем.

Орлић је појаснио да је Стефановић више пута настојао да објасни зашто је Курти, који се залаже за Велику Албанију, добар човек.

“Тај екстремиста који Србе не може да смисли, за њих је одувек био пожељан коалициони партнер“, рекао је Орлић подсећајући да су Срби на Косову пре два дана рекли шта мисле о свему, односно 98 одсто њих је рекло да верује Александру Вучићу и да верује Влади Србије.

“Они који не виде разлике оног малог жутог и оног великог плавог и не могу неке ствари да увиде, онда нека ослушну шта кажу Срби“, истакао је Орлић говорећи о економским табелама како се живело у време бившег режима, а како данас.

А данас је, како је навео, два ипо пута боље него што је било у њихово време.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси