Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Новинарка КРИК-а дала изјаву у полицији о обијању куће
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

09. 10. 2019.

Аутор: Бојана Павловић Извор: КРИК

Новинарка КРИК-а дала изјаву у полицији о обијању куће

Новинарка КРИК-а Милица Војиновић, којој је прошлог четвртка увече обијена кућа док је са породицом била ван земље, данас је дала изјаву у полицији. Случај је заведен као тешка крађа, а Војиновић је рекла да не искључује да провала може имати везе са послом који обавља.

Војиновић је полицајцима указала на необичан детаљ који је видела када је, након обијања, први пут ушла у кућу. Испричала је да је из торбице која се налазила у соби њених родитеља однето око 500 евра, али и да је на кревету затекла новчаник извађен из ормара са око 400 евра које провалници нису узели.

Случај је заведен као тешка крађа, а новинарка је истакла да сумња да провала може бити и у вези са послом који обавља. Добила је уверавање да је случај приоритетан.

Кућа у којој станује новинарка КРИК-а власништво је њеног оца, а обијена је прошле седмице у ноћи између 3. и 4. октобра. Војиновић је са породицом била ван земље, а испретурану кућу затекла је рођака. Ствари су извађене из фиока и ормара, а фасцикле са пословном документацијом њеног оца разбацане су по просторији.

Пре две године новинарки КРИК-а Драгани Пећо обијен је стан и из њега ништа није украдено. Случај је пријављен полицији, која га до данас није решила.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси