Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Санда Савић програмска директорка РТВ-а
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

11. 07. 2011.

Извор: Радио 021

Санда Савић програмска директорка РТВ-а

Санда Савић је од данас и званично нова програмска директорка Радио-телевизије Војводине, сазнаје Радио 021. Поред ње, од данас је на месту директорке продукције у РТВ и Вања Крањац.

Обе су до недавно биле запослене на Б92. Очекује се сада да Санда Савић ускоро именује нове уреднике радија и телевизије.

Она је почетком године напустила Б92 где је провела 17 година, а последњих седам на позицији директорке Информативног програма радија, телевизије и сајта.
Каријеру је почела на Другом програму Радио Београда као новинарка и уредница емисије "Нико као ја" одакле је отишла у време чистки на државном радију.

У Радио Б92 је дошла 1994 и радила као новинарка и уредница емисија. Дипломирала је на Факултету политичких наука 1990.

УО РТВ-а је почетком априла сменио комплетни менаџмент на челу са Блажом Поповићем због, како је наведено, лоших резултата слушаности и гледаности програма ове куће. За новог генералног директора пре десетак дана именован је Синиша Исаков. Он је данас рекао да РТВ очекује даља професионализација и осавремењавање програма.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси