Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  In memoriam – Благоје Ђекић Ђеле (1958-2019)
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

08. 11. 2019.

Извор: marsh.rs

In memoriam – Благоје Ђекић Ђеле (1958-2019)

Јуче је у Ваљеву у 62. години преминуо дугогодишњи сниматељ ваљевског дописништва РТС-с и један од омиљених “медијских” колега Благоје Ђекић Ђеле.

Рођен је на Благовести, 7. априла 1958. године, што му је “одредило” не само име, већ блажен осмех и блажену нарав. Смирен, тих, допадљив на прву лопту, јединствен у људској доброти и питомости, суверено је био омиљен међу колегама, не само из медијске куће за коју је радио, већ и међу осталим медијским посленицима.

Таквог човека било је лако волети и треба бити захвалан ако сте га познавали, још више ако вас је сматрао пријатељем. Радио је као сниматељ у ваљевском дописништву РТС-а од 1996. године.

Колеге које су са њим радиле су га цениле и поштовале не само због његове личности, већ и због преданости послу, пожртвованости у раду и несебичне подршке коју је пружао својим колегама.

Одликовало га је сналажење у свим сегментима телевизијске технике. На позицији монтажера радио је од 2010. године, а 8 година касније је пензионисан.

Остаће упамће као изузетно добар човек и прави професионалац, мајстор свог заната, учитељ многих сниматеља.

Иза себе је оставио супругу, двоје деце и унука. Од Благоја Ђекића Ђела његова породица, родбина, пријатељи и колеге опростиће се данас на Новом гробљу у Ваљеву. Опело је у 12.30 часова, а сахрана у 13 сати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси