Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Татјана Војтеховски дала отказ на ТВ Пинк
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

28. 09. 2011.

Извор: Блиц онлајн

Татјана Војтеховски дала отказ на ТВ Пинк

Водитељка и представник за медије ТВ "Пинк" Татјана Војтеховски данас је одлучила да оконча своју сарадњу са овом ТВ кућом. У саопштењу које је проследила свим медијима стоји да је одлуку донела из потпуно личних разлога, „лојална својим моралним и професионалним принципима“.


- Компанију напуштам сигурна у њене успехе и даљи развитак у области комерцијалних медија. Било је задовољство радити у оквиру „Пинк Медиа Гроупа”, где сам како стекла огромно искуство и знање, тако и уткала себе својим доприносом, знањем и енергијом. Мојим одласком се свакако неће прекинути ни пословна ни приватна пријатељства која су стицана и грађена годинама у оквиру Пинк компаније, како са власником Жељком Митровићем, тако и са свим колегама. Такође желим да напоменем да се не повлачим из јавног живота, јер су преда мном нови изазови који су довољно велики да сам спремна да у њих уложим себе, као што сам и до сада чинила у свим својим пословним пројектима - стоји у саопштењу.

Да ступимо у контакт са Татјаном Војтеховски до закључења овог броја нисмо успели, али смо разговарали с њеним колегама које су потпуно изненађене таквом одлуком. Остаје питање којем телевизијском јату ће се ова новинарка и водитељка сада приклонити, или ће се окренути неком новом занимању.

Власник „Пинка” Жељко Митровић изјавио је за „Блиц” да ће за Војтеховску врата његове телевизије увек бити отворена.

- Тања је мој добар пријатељ и надам се да ће имати успеха у даљој каријери. Логично је да после десет година посвећености и вредног рада човек добије амбицију да се пронађе и у новим изазовима. За Тању ће врата „Пинка” увек бити отворена - рекао је Митровић за „Блиц”.


Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси