Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Чачански портал Озонпрес тврди да му име злоупотребљено
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

29. 02. 2020.

Извор: Бета

Чачански портал Озонпрес тврди да му име злоупотребљено

Редакција чачанског портала Озонпрес упозорила је данас да је њихово име злоупотребљено пошто се појавио портал са идентичним визуелним идентитетом и именом и како се наводи, објављује текстове који пропагирају Српску напредну странку (СНС).

Редакција Озонпресса навела је у саопштењу да је њихов домен "озонпресс.нет", а да је домен портала који их имитира "ozonpress.rs" и да је хостован код шведске фирме. 

"Још је и доплатио да се активира заштита података о власнику домена и закупцу хостинга. Као да је тешко открити истину", стоји у саопштењу.

Наводи се да се на порталу који се појавио са идентичним именом, логотипом и визуелним идентитетом чачанског Озонпресa објављују текстови који пропагирају СНС.

"Интелигентни напредњачки лопов не само да је украо туђе име него је украо и лого нашег портала и рекламе које објављујемо и онда на све то качи пропагандне текстове за политичку странку чији је, по сопственој тврдњи, члан. Тако сада имамо прави и лажни Озонпресс, као да су читаоци неинтелигентни да не знају шта је право, а шта лажно", навела је редакција чачанског Озонпреса.

Најавили су да ће покренути све законом прописане процедуре да заштите интелектуалну својину. 

"Са илузијом да живимо у правној држави, покренућемо све законом прописане процедуре да заштитимо своју интелектуалну својину од напредњачког лопова", стоји у саопштењу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси