Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  МУП Косова: За новинаре не важи забрана кретања
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

24. 03. 2020.

Извор: www.newpressproduction.com

МУП Косова: За новинаре не важи забрана кретања

За новинаре и медијске раднике који извештавају са терена у вези коронавируса, не важи одлука Владе Косова о забрани кретања, саопштили су Министарство унутрашхих послова и Министарство јавне администрације Косова.

„Кретање свих новинара и медијских радника, који су на специфичан начин ангажовани да раде на терену у вези са вирусом Ковид-19, до наредног саопштења, ће бити у могућности да обављају свој посао“, наводи се у саопштењу и додаје да су новинари и медијски радници дужни да имају ID картице издате од стране релевантних медија.

Влада Косова донела је синоћ одлуку о забрани кретања грађана и приватних возила између 10 и 16 часова и од 20 до 06 сати.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси