Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Рада Ђурић са РТС-а прелази на Нову
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 03. 2020.

Аутор: Нова С Извор: Н1

Рада Ђурић са РТС-а прелази на Нову

Дугогодишња новинарка и једно од најпрепознатљивијих ТВ лица РТС-а Рада Ђурић придружује се тиму професионалаца и врхунских новинара телевизије Нова С где ће својим талентом, знањем и искуством допринети стварању нових формата и обогаћивању програмске шеме.

У почетку, Раду ћемо имати прилику да гледамо у поподневном програму "Међу нама" док је Наташа Миљковић пристала да помогне колегама са информативног канала Н1.

"Хвала мојим драгим колегама са РТС-а а пре свега гледаоцима који верују у мене свих ових година. Трудићу се да на Новој останем стара, зато што верујем, можда као никад до сада, да је тако мало важно где смо ако не знамо ко смо. Јер, ако не заборавимо ко смо, онда смо увек тамо где и треба да будемо. Останимо паметни, пристојни и код куће. Видимо се ускоро", поручује Рада коју ћемо, због поштовања мера прописане самоизолације по доласку из иностранства, у наредне две недеље укључивати преко видео линка.

У протеклих годину дана колико постојимо, показали смо да по броју квалитетних ауторских емисија, продукцији, избору серија и филмова без проблема можемо да парирамо телевизијама са националном фреквенцијом. У простор кабловских телевизија у Србији унели смо једну нову вредност и то је оно што гледаоци препознају и због чега смо врло брзо стигли на листу најгледанијих канала, наводи Нова.

"Увек је задовољство објавити када се нашем тиму придружују нови, квалитетни људи, новинари који су годинама градили своју каријеру и име и који сада виде да је Нова право место за њих. Рада је изузетан новинар, има невероватну харизму, људи је воле због њене спонтаности и енергичности. Драго нам је што ће својим знањем и искуством допринети у производњи још квалитетнијег програма којим ћемо у овим захтевним временима одговорити на потребе гледалаца и оправдати поверење које нам указују", каже извршна директорка компаније United Media Александра Суботић.

Рада Ђурић је више од две деценије била заштитно лице емисије “Београдска хроника” на РТС-у и са својом публиком је успоставила однос пун поверења јер се одувек залагала за то да се чује глас народа али и да укаже на проблеме са којима се суочавају.

Ради желимо добродошлицу на Нову!

Телевизија Н1 и Нова С део су компаније United Media.

Коментари (3)

Остави коментар
чет

02.04.

2020.

anonymousKlinac sa Čaira [нерегистровани] у 18:23

Mlataranje

Hoće na Novoj da bude stara Rada?

Одговори
сре

01.04.

2020.

Слободан Ћук [нерегистровани] у 18:21

СББ ХРОНИКА

Коначно на правом месту. Сада ће моћи несметано да исказује своју љубав за опозицију и цинизам према онима који су на власти. Дочекала својих 5 минута. Све млађа и полетнија!

Одговори
сре

01.04.

2020.

Вукица [нерегистровани] у 09:32

"Више среће идући пут!" (Бинго)

Било је само питање времена када ће Рада, после промене "стајлинга", променити и окружење, да је не подсећа на ону Раду "од недавно", која је многима била симпатичнија. Пожелимо јој да на Новој буде мање оптерећена годинама, оне пролазе независно од свих наших жеља и надања.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси