Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Камера и телефон КТВ телевизије и даље ухапшени
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

31. 03. 2020.

Аутор: М.П. Извор: Данас

Камера и телефон КТВ телевизије и даље ухапшени

КТВ телевизији из Зрењанина још увек није враћена камера нити мобилни телефон, који су одузети након хапшења новинара и сниматеља овог медија, речено је Данасу.

Иако су новинари пуштени из притвора, Основно јавно тужилаштво задржало је камеру и телефон као доказе због чега је КТВ телевизија онемогућена да обавља свој посао, тврде у КТВ телевизији.

- Данас је требало да буде одржано рочиште али је отказао јер су у изолацији и градоначелник и остали који треба да дају изјаве о догађају. Мислим да је ту на делу кршење прописа јер нису камера и телефон оптужени да су кршили прописе о дезинфекцији, већ људи. Нама опрема треба да би радили. Овим нам се директно угрожава право на рад – каже Данијел Радић са КТВ телевизије.

Екипа КТВ телевизије ухапшена је 26. марта  по одобрењу Основног јавног тужиоца у Зрењанину, због сумње да су починили кривично дело непоступање по здравственим прописима за време епидемије. Наредног дана, под притиском медија и јавности, пуштени су да се бране у редовном поступку.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси