Насловна  |  Актуелно  |  Вести  |  Уредницима РТЦГ одбија се 20 одсто плате због Томпсонове песме
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Вести

12. 05. 2020.

Аутор: ЦДМ Извор: РТС

Уредницима РТЦГ одбија се 20 одсто плате због Томпсонове песме

Због пропуста у емисији "Добро јутро, Црна Горо" и емитовања нумере Марка Перковића Томпсона, генерални директор РТЦГ Божидар Шундић казнио је уредницу Јутарњег програма Милицу Бабић, уредницу спорне емисије Марију Разић и музичког уредника ТВЦГ Славена Кнезовића.

Запосленима ће у наредна два месеца лични доходак бити умањен 20 одсто, преноси портал ЦДМ.

"Казне су чин одговорности према повереним задужењима и саставни део функционисања у РТЦГ", нагласио је Шундић.

Изразио је жаљење због начињеног пропуста, као и због чињенице да се десио провереним професионалцима, који су без мрље у пословним биографијама. 

"Уређивачка политика РТЦГ била је и биће иста, утемељена на антифашистичким и европским нормама, јер су то уједно вредности у којима је РТЦГ и поникла 27. новембра 1944, када је те ратне године основан наш најстарији медиј, Радио Црне Горе", поручио је Шундић.

Коментари (1)

Остави коментар
чет

14.05.

2020.

anonymous [нерегистровани] у 07:53

"ISPLATIVO"

Oni koji su podstakli, sada navodno kažnjene novinare i urednike RTCG da baš na Dan pobede nad fašizma skandalozno emituju, a zatim i repriziraju Tomsonovu fašističku pesmu, lako će im nadoknaditi izgubqenr pare od umsanjenog ličnog dohotka.A možda i dodatno nagraditi, tako da će im zaista neviđeni skandal biti "isplativ". I tako do nekog sličnog skandala koji se inače nikako ne može oceniti kao novinarski i urednički "propust".Jer, ni deca u obdaništima bi ukaprala da je Tompson pušten na državni javni servis Crne Gore vrlo svesno i smišljeno.Mogli su inače biti kažnjeni i usmenim ukorom "razrednog starešine", pa da bude još jasnije ono što bi moralo biti jasno svakome čiji je IQ veći od broja cipela!

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси