Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Конкурс за новинарску награду „Др Марко Младеновић“ за допринос у борби против беле куге и депопулације
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

19. 10. 2022.

Аутор: УНС Извор: Медијски форум Топола

Конкурс за новинарску награду „Др Марко Младеновић“ за допринос у борби против беле куге и депопулације

Програмски одбор Медијског форума у Тополи расписао је конкурс за награду „Др Марко Младеновић“ за медијски допринос у борби против беле куге и депопулације. Рок за достављање радова је 24. октобар 2022. године.

Награда се додељује за медијске прилоге у штампаним, електронским и онлајн медијима, који покрећу друштво и појединце у борби против беле куге, депопулације и афирмишу родитељство у нашој земљи. 

На конкурс се могу пријавити радови објављени 1. октобра 2020. године до 30. септембра 2022. године. 

Три најбоља рада добиће плакету и новчану награду од по 40.000 динара. Награде ће бити додељене 18. новембра 2022. године на Четвртом Медијском форуму у Тополи.

Телевизијске и радио прилоге, као и радове из штампаних и онлајн медија треба слати на имејл medijskiforum@gmail.com или поштом (исечци, фотокопије текстова или УСБ са ТВ и радио прилозима, као и текстовима објављеним у новинама или на порталима) на адресу: МЕДИЈСКИ ФОРУМ, Београдска 26, 34310 Топола, са назнаком: „За награду др Марко Младеновић". 

О наградама ће одлучивати жири у саставу - др Зоран Јевтовић, редовни професор универзитета, Раде Милосављевић, новинар и књижевник и Александар Аврамовић, новинар.  

Марко Младеновић је био професор Правног факултета у Београду на предметима Породично право и Социологија породице. Био је директор Института за социјалну политику и Института за правне и друштвене науке Правног факултета у Београду. Учествовао је у оснивању Дефектолошког факултета и одговарајућих института. Оснивач је смера за социјални рад и социјалну политику на Факултету политичких наука у Београду. На овом смеру предавао је Породично право, Социологију породице и Друштвену заштиту породице.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси