Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Ви пишете, ми бирамо три најлепше репортаже
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

14. 12. 2015.

Извор: Дневник

Ви пишете, ми бирамо три најлепше репортаже

Поштовани читаоци, сви ви који сте учествовали у „Дневниковом” наградном конкурсу „Купи Дневник - пошаљи фотку” и били награђени за најбољу фотографију са одмора, ево још једне шансе за специјално награђивање.

 

Наиме, захваљујући нашим спонзорима током протекле године освојивши награду, путовали сте у бање, на море, на планину или провели викенд у елитном хотелском апартману.

Сада све награђене позивамо да са дестинација на којима су били пошаљу репортажу, односно фотографије и текст на адресу „Дневник”, Булевар ослобођена 81 Нови Сад, са назнаком за Конкурс „Купи Дневник- пошаљи фотку - специјалне награде” или електронски на е-маил nedeljnidnevnik.rs, са назнаком „за конкурс”.

Радове можете слати закључно са 15. децембром, а имена троје награђених ћемо објавити у рубрици Одмор 21. децембра.

То ће бити три равноправне награде на конкурсу, а задржавамо право да награде до доделе остану тајна.

Тада ћемо наше лауреате обавестити и када ће преузети своје награде за најбољу репортажу, а истовремено и све вас који сте учествовали позвати да присуствујете свечаности.

Сви приспели радови ће, уз награђене, бити објављени у нашој рубрици Одмор и на овај начин желимо да вам се одужимо што време проводите са, и уз „Дневник”.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси