Насловна  |  Конкурси  |  Награде  |  Отворен конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Награде

16. 04. 2019.

Извор: Бета

Отворен конкурс СКГО за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи

Стална конференција градова и општина (СКГО) расписала је данас конкурс за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи, у оквиру програма "Подршка локалним самоуправама у Србији на путу ка ЕУ - друга фаза" који финансира Влада Шведске.

Конкурс под називом "Другачије од других" намењен је новинарима локалних, регионалних и националних медија, а отворен је до 15. октобра, наведено је у саопштењу СКГО.Новинари могу конкурисати прилозима у штампаној или онлајн форми, као и радио и телевизијским прилозима.

Теме конкурса су европске интеграције, заштита животне средине, унапредјење пословне климе, превенција и управљање ванредним ситуацијама, кao и родна равноправност и људска права на локалном нивоу.

Наведено је да расписивањем конкурса за најбоље медијске прилоге о пракси у локалној самоуправи, СКГО жели да истакне важност и улогу локалних власти у различитим областима, а у циљу побољшања квалитета услуга које се пружају градјанима.Аутори најбољих прилога биће наградјени лаптоп рачунарима, а укупно ће бити додељено пет награда.

Оцену о најбољим медијским прилозима на конкурсу "Другачије од других" донеће жири који чине уредници медијских редакција: Нада Гогић (Радио-телевизија Србије), Веселин Симоновић (Блиц), Зоран Секулић (Фонет), Владан Самарџић (Вечерње новости) и Срдјан Бошковић (Радио Београд 1).

Медијске прилоге треба послати Служби за информисање СКГО електронским путем на zeljko.krnetic@skgo.org и milos.obradovic@skgo.org или поштом на адресу СКГО (Македонска 22/VIII).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси