Насловна  |  Конкурси  |  Стипендије  |  УНС стипендира четири полазника Школе веб новинарства
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Стипендије

11. 08. 2016.

УНС стипендира четири полазника Школе веб новинарства

Удружење новинара Србије (УНС) стипендираће четири полазника Школе веб новинарства који раде или сарађују са редакцијама мањинских медија или медијима који осим српског објављују садржаје и на другим језицима. Посебно позивамо колегинице и колеге који се баве темама мултикултурализма или их ове теме интересују да се пријаве на конкурс.

 

Циљ конкурса је усавршавање новинара за рад у новим медијима, нарочито сарадника и запослених у мањинским редакцијама. УНС посебно наглашава да се могу пријавити полазници из свих крајева Србије јер ће бити могуће наставу похађати на даљину.

Настава у Школи веб новинарства почеће у октобру, а часови се одржавају суботом и недељом од 10 сати. Предавачи у школи су водећи српски професионалци из области веб новинарства, интернет пословања, односа с јавношћу, маркетинга, веб дизајна и мултимедије.

Онлајн обука ће се одвијати путем сајта www.webnovinar.org преко ког ће стипендисти моћи директно да прате предавања у учионици. Уколико желе, полазници могу похађати наставу у просторијама школе у Београду, у Кнез Михаиловој број 6.

Курс траје два месеца, односно осам викенда.

Краћу професионалну биографију и мотивационо писмо не дуже од 2000 карактера треба послати на мејл адресу vesna.masalovic@uns.rs до 20. септембра 2016. године. 

За одабране кандидате биће  организован разговор ради детаљног представљања програма, предавача и начина рада.

УНС полазнике стипендира у оквиру пројекта „Мапирање вишејезичних медија после приватизације: утицај медијске реформе на положај, медијски садржај и одрживост вишејезичних медија“.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси