Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Марибор и ESEC продужили конкурс
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

24. 08. 2009.

Марибор и ESEC продужили конкурс



Завод за образовање и комуникацију Марибор и European Society for Education and Communication (ESEC) продужавају рок овогодишњега расписа за поделу признања и награда Erasmus-EuroMedia. Рок пријаве је 5. септембар 2009 (продужен са 5. односно 20. јула 2009).


Признања и награде Erasmus-EuroMedia додељују се производима, пројектима, продукцијама и програмима (у наставку производима) свих медијских формата, који:

- критички подржавају европски дискурс кроз властиту интерпретацију његових циљева, погледа, проблема, услова и изазова;

- желе образовати о темама попут европске вредности, идентитета и савест, транскултурна комуникација, социјално укључивање, солидарност, различитост, мирно суседство.



Жири додељује следећа признања Erasmus-EuroMedia:

-  Seal of Approval за производе, који квалитетно испуњавају услове расписа и

- Country Medal за најбољи производ из појединачне државе.

И финансијске награде Eramsus-EuroMedia у укупној вредности 9.000 €:

-  Grand Award (3.000 €) за најбољи пријављени производ.

-  Sponsorship Awards (укупно 3.000 €) за пријављене производе, који се фокусирају на текуће дебате и контраверзне теме европскега дискурса и имају истраживачки значај.

-  Special Awards (по 1.000 €) за пријављени производи, који се одликују на подрочју образовања и етике, дискурса и политике, естетике и обликовања.



Признања и награде ће бити додјељене на гала подјели у Великој дворани Универзитета у Бечу 16. октобра 2009. На доделу су позвани сви, који су се пријавили на конкурс, и остали заинтересовани. Добитници признања и награда представљени су у интернетском архиву EU-Media , на интернетским страницама организатора расписа и у ревијама DeScripto i L.A. Multimedia. Према досадашњем искуству признања и награде  Erasmus-EuroMedia значе предност у придобијању националних и европских финанцијских средстава.



За пријаву потребно је до 5. 9. 2009 послати на адресу ZIK, Prešernova 18, 2000 Maribor, Slovenijaи/или на е-адресу info@zik.si :

- испуњени пријавни образац (приложени Application Form)

- кратки опис производа (и аргументација његове пријаве) на највише једној страници на енглеском/немачком (довољно послати на е-адресу)

- три копије производа (или улазне коде за интернетске странице)

- презентацијску слику (гиф/јпг 300 дпи, мин. 7 цм ширине)

и уплатити допринос за реализацију расписа и поделе у висини 150 € (односно 100 € за непрофитне и образовне организације) на рачун ZIK, IBAN: SI56 241009010398364, BIC/Swift: KREKSI22, otvoren na Raiffaisen banka d.d., Slovenska 17, 2000 Maribor, Slovenija ; предмет уплате: Erasmus 2009. У случају потешкоћа у вези плаћања доприноса, обратите се на info@ziк.si или на +386 41 681991.



Више информација је у приложеном летку, на интернетској страници www.zik.si или се обратите на +386 41 681991 односно info@ziк.si.

Erasmus EuroMedia Application Form 2009.doc

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси