Насловна  |  Конкурси  |  Остали конкурси  |  Радионица о професионалним и етичким стандардима
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Остали конкурси

27. 04. 2017.

Извор: Асоцијација медија

Радионица о професионалним и етичким стандардима

Асоцијација медија позива студенте новинарства да се пријаве за учешће у радионици о професионалним и етичким стандардима мултимедијалног и мултиплатформ новинарства.

Број места је ограничен. Радионица је форматирана за 16 студената. Почетак радионице је планиран за почетак маја (прелиминарно 4. и 5.маја).
 
На самом почетку радионице, за студенте ће бити организована уводна предавања на тему професионалних и етичких стандарда у онлине медијима. Предавачи уводних предавања су Даница Вученић, Миленко Васовић, Раде Ранковић и Зоран Секулић.
  
Други део ће бити практична обука која ће трајати до краја јуна. Учесници радионице ће бити разврстани у 4 групе по 4 студента. Практична обука ће се одржавати  једном недељно, у просторијама ФоНет-а.
 
Након завршене обуке, планирана је и дводневна заједничка евалуација радионице.
 
Сви заинтересовани студенти се могу јавити на маил проф. Сњежане Миливојевић snjezana.milivojevic@fpn.bg.ac.rs до 1. маја.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси