Насловна  |  Новинари на суду  |  Извештаји са суђења  |  Одложено суђење по тужби Ивана Илића против Горана Јевремовића
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Извештаји са суђења

31. 10. 2018.

Аутор: К. Ковач Извор: УНС

Одложено суђење по тужби Ивана Илића против Горана Јевремовића

Суђење по тужби Ивана Илића из Јагодине против власника месечника „Моравске вести“ и портала Централмедиа Горана Јевремовића одложено је данас у Вишем суду у Београду због промене поступајућег судије.

Иван Илић за повреду части и угледа тражио је накнаду нематеријалне штете у износу од 300.000 динара.

„Илић је Јевремовића тужио због два текста који се не налазе у списима предмета, па не знамо о којим се текстовима ради. Из тужбе знамо да се односе на догађај који се у Јагодини одиграо крајем октобра и почетком новембра 2017. године, када је, како су медији извештавали, Илић притворен јер је отео младића и тукао га како би га одвикао од дроге. Илић је тужбу против Јевремовића поднео непосредно након што је изашао из притвора у којем је био због постојања основа сумње да је извршио кривично дело насилничко понашање“, рекла је УНС-у адвокатица Горана Јевремовића Гордана Константиновић.

Она истиче да је тужилац тренутно на издржавању казне затвора због трговине наркотицима у трајању од седам година, а по пресуди Апелационог суда.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси