Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Одборници Општине Баточина да се извине новинару Милану Никићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

20. 12. 2021.

Аутор: УНС Извор: УНС

УНС: Одборници Општине Баточина да се извине новинару Милану Никићу

Удужење новинара Србије осуђује вређање и покушај удаљавања са седнице СО Баточина новинара Н1 телевизији Милана Никића и тражи да се одборници и председник општине Здравко Младеновић извине Никићу

Одборници владајуће већине у Баточини и председник општине Здравко Младеновић вређали су Милана Никића, захтевајући од њега да напусти салу у којој се одржавала седница Скупштине општине.

-Да ли ви имате неку најаву да ћете доћи да снимате седницу? Излази напоље! Купи пинкле! Овну један! - неке су од увреда упућене дописнику Н1 телевизије. Милан Никић каже за УНС да се није конфронтирао са одборницима који су га вређали, само је питао да ли је седница јавна.

„Председник општине претио је да ће позвати обезбеђење и полицију да ме изведу из сале, али нити је обезбеђење реаговало, нити је полиција дошла,“  каже Никић видно узбуђен, додајући да му се слошило после овог инцидента, па је, после снимљених покривалица напустио салу.

Он наводи да је пробао да најави да ће пратити седницу, али на фиксни телефон са сајта општине нико се није јављао. Каже и да инцидент није пријавио, јер и претходне пријаве нису имале ефекта, а „полиција ионако има превише посла“.

Данашњу седницу СО Баточина на којој је требало да се усвоји буџет, опозиција је бојкотовала и организовала протесте испред зграде општине. У Сали су били присутни одборници владајуће већине.   

Коментари (1)

Остави коментар
пон

20.12.

2021.

anonymous [нерегистровани] у 15:43

Tuzba

Privatna krivicna tuzba za vredjanje

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси