Насловна  |  Саопштења  |  Поново узнемирујући број полиције у Влајковићевој
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

26. 09. 2009.

Поново узнемирујући број полиције у Влајковићевој


Удружење новинара Србије и Синдикат новинара Србије траже од Министарства унутрашњих послова да преиспита данашњу интервенцију полиције у згради у Влајковићевој у којој се налазе и редакције „Курира“ и „Гласа јавности“.

УНС и СНС упозоравају да је данас у згради у Влајковићевој поново узнемирујуће велики број полицајаца, око 40, и да је после неколико дана та улица поново блокирана, а да запослени јутрос једно време нису могли да уђу у просторије.

УНС и СНС позивају финансијску полицију да се у контроли коју врши држи законске процедуре и да својим или присуством полиције која је ту на њихов позив, не врши притисак и не омета рад редакције и излажење листова.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси