Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Хитно открити ко је украо документацију и компјутер новинару “Блица” Вуку Цвијићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

07. 11. 2017.

УНС: Хитно открити ко је украо документацију и компјутер новинару “Блица” Вуку Цвијићу

Удружење новинара Србије (УНС) тражи од надлежних да у што краћем року пронађу и казне одговорне за јучерашњу пљачку аутомобила Вука Цвијића, познатог новинара "Блица" који пише о криминалу. Цвијићу су јуче поподне у Шајкашкој улици у Београду из аутомобила украдени лаптоп и фасцикле са подацима за истраживање.

“Јуче поподне сам био на састанку у ресторану у Шајкашкој улици, где сам паркирао аутомобил. Када сам се вратио, отворио сам гепек и видео да ми нема лаптопа и докумената. Полиција ми је рекла да предузимају све што могу да пронађу одговорне. Не могу да повежем пљачку са конкретним случајем о којем сам писао, али не мислим да је мој аутомобил случајно опљачкан. Време за крађу није типично, из аута ништа друго није узето, а и полиција ми је потврдила да у то време у околини није више пријављена ниједна крађа”, рекао је Цвијић УНС-у.

УНС је посебно забринут због напада јер се ради о познатом новинару истраживачу и позива надлежне да у што краћем року пронађу и у складу са законом казне одговорне.

 

Коментари (2)

Остави коментар
чет

23.11.

2017.

Član od 1984. [нерегистровани] у 21:26

Ma, gori su od NUNS

Ne samo da kopiraju, dragi kolega, gori su i od NUNS! Sve je to isti, neoliberalni, a to će reći dosistički novinarski obrazac, na sreću u fronclama kao i politika čiji su propagandisti, a što ih je, uostalom, i dovelo tu gde, još uvek, jesu...

Одговори
сре

08.11.

2017.

dragiša [нерегистровани] у 17:13

NE KOPIRAJTE NUNS

Kolege,pa iz autobomila svakodnevno nasteje mnogo što šta kada se ostave na prakingu, zva ičnom,a ne na običnom mestu! I nikom ništa. Meni je iz auto takodje ukraden lap top i torbica u kojoj su bile neke važne stvari,a da ne govorim šta je bilo u lap topu.Usred Beograda, na zva ničnom parkingu hotela Union.Pa se nije digla tolika frka. Ko me je uostalom bio po ušima da tako vredne stvari ostavljam u kolima. A sada i vi iz UNS-a čiji sam član poput Lekićevog NUNS-a i Gruhonjićevog NDNV skačete...Da ne zakasnite. Naravno, nije uredu što je kolegi nestao lap top,ali nemojte da to politizujete,a činjenica je da UNS sve više žeili da liči na pomenuite dve novinarske grupacije.

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси