Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Злонамерни напад Бранке Прпе на Љиљану Смајловић
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

15. 04. 2019.

УНС: Злонамерни напад Бранке Прпе на Љиљану Смајловић

Удружење новинара Србије најоштрије осуђује бескрупулозни напад Бранке Прпе на Љиљану Смајловић, некадашњу уредницу "Европљанина" и председницу Суда части УНС-а. Овај напад има за циљ да доведе у питање интегритет некадашње блиске сараднице Славка Ћурувије, која је последње две деценије један од најупорнијих бораца да се пред суд доведу и казне починиоци и налогодавци убиства власника "Дневног телеграфа".

Злонамерни лични напад Прпе на Смајловићеву долази у време када је коначно донета историјска првостепена осуђујућа пресуда оптуженима за убиство Славка Ћурувије. Ово је такође и напад на Комисију за истраживање убистава новинара, коју је Прпа годинама јавно дерогирала. 

УНС наглашава да су због посвећености откривању пуне истине о страдању Славка Ћурувије Љиљана Смајловић и Веран Матић, као чланови Комисије за истраживање убистава новинара, били изложени медијском линчу оних који су организовали медијску припрему овог злочина. Прпин напад на Смајловић УНС доживљава као наставак те агресивне кампање.  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси