Насловна  |  Саопштења  |  УНС: Полиција и тужилаштво да утврде ко прети Ради Комазец
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Саопштења

03. 05. 2020.

Извор: УНС

УНС: Полиција и тужилаштво да утврде ко прети Ради Комазец

Удружење новинара Србије (УНС) очекује да полиција што пре утврди ко преко друштвених мрежа прети одговорној уредници "Јединства" Ради Комазец и позива све новинаре и медијске раднике да не доприносе ширењу увреда на рачун колега.

Како је колегиница Комазец навела у писму УНС-у, увреде на њен рачун почеле су због питања која је постављала на конференцијама за новинаре кризног штаба, а претње су уследиле након последњег "Утиска недеље" у којем је једно њено питање министру здравља Златибору Лончару уврштено у предлог који је водитељка Оља Бећковић најавила као "полтронска посла". 

На друштвеним мрежама су потом објављене претње, које су полицији пријављене у суботу, 2. маја. УНС очекује да полиција и надлежно тужилаштво предузму све неопходне мере да идентификују особе које су претиле Ради Комазец и покрену поступке против њих.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси