Насловна  |  Бележница  |  Библиотека  |  Сајтови чланова  |  Чланица УНС-а Мирјана Павловић покренула сајт „Трудноћа и здравље“
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сајтови чланова

16. 12. 2016.

Аутор: Ј. Пешић Извор: УНС

Чланица УНС-а Мирјана Павловић покренула сајт „Трудноћа и здравље“

Чланица Удружења новинара Србије (УНС) Мирјана Павловић покренула је сајт trudnocaizdravlje.rs.

Портал trudnocaizdravlje.rs објављује текстове стручњака о трудницима, мајкама, деци до три године, као и значајне информације за родитеље.

,,На овом сајту можете читати о здрављу, исхрани, физичкој активности, па чак и о моди трудница, беба и мајки. Имамо и страницу на Фејсбуку скоро годину дана, која има велику посећеност, што нам говори колико су жене заинтересоване за ове теме’’, навела је за УНС Мирјана Павловић.

Како нам је рекла, текстове за овај сајт пишу стручњаци  који су основали удружење Хармониа. Ово удружење, како нам објашњава, основано је пре годину дана, а његов циљ је образовање људи о психичком и физичком здрављу.

,,Следеће године желимо да оснујемо ‘Клуб мајки и беба’  који ће имати бесплатне радионице два пута недељно, музикотерапију и јогу за мајке и бебе до годину дана’’, рекла је Павловић.

Мирјана Павловић је и директорка фирме ,,Зелени избор’’ већ осаманаест година, која се, у оквиру програма 'Здрава храна - Здрава јабука', бави испитивањем произведене здраве хране.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси