Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Урош Бркић освојио шампионат централне Европе
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

19. 10. 2022.

Аутор: А.М Извор: УНС

Урош Бркић освојио шампионат централне Европе

Члан Удружења новинара Србије (УНС) и аутомобилиста Урош Бркић освојио је шампионат ФИА Централноевропске зоне на брдским ауто-тркама за 2022. годину.

Тим поводом, на конференцији за новинаре у Прес центру УНС-а, Бркић је рекао да су тежили дуго ка освајању овог шампионата, али их је у томе претходних сезона спречавао буџет.

Бркић је истакао да је било 14 такмичења у оквиру шампионата, да су стазе за трку биле нове и  сваку је мора да учи дан-два пре такмичења, а то је био још тежи задатак.

„Конкуренција је била изузетно јака и још више ми значи титула када сам у таквој класи успео да будем први“, рекао је Бркић на конференцији.

Он је дода да су им планови за следећу годину да такмичење и учеснике подигну на много виши ниво, о чему разговарају са спонзорима, клубом и евентуалним партнерима.

Урош Бркић је члан аутомобилског спортског удружења „Галакс“ из Београда, а овај шампионат освојио је у категорији 1, групе 1, са својим аутомобилом Фолксваген Поло.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси