Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Анкета “Новинари и ментално здравље”
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

23. 11. 2022.

Аутор: ОЕБС у Србији Извор: ОЕБС у Србији

Анкета “Новинари и ментално здравље”

Истраживање “Новинари и ментално здравље”, које се спроводи уз подршку Мисије ОЕБС-а у Србији, има за циљ да утврди степен присуства и изворе стреса са којима се новинари потенцијално сусрећу у свакодневном раду.

Такође, циљ је и да се утврди да ли то, и у којој мери, утиче на доживљај професионалног сагоревања и ментално здравље медијских радника. Линк преко ког можете приступити анкети 

Извештај са резултатима биће доступан јавности, а са налазима истраживања биће упозната и Стална радна група за безбедност новинара, а пре свега новинарска и медијска удружења која учествују у њеном раду - НУНС, УНС, НДНВ, АНЕМ, АМ, АОМ. Поред тога, закључци и препоруке биће искоришћени за дефинисање будућих активности и пројеката како би се новинарима омогућили бољи услови за рад. 

Молимо Вас да својим учешћем допринесете овом истраживању и одвојите приближно 15 минута за попуњавање Упитника. Истраживање је у потпуности анонимно и сви подаци добијени анкетирањем ће бити обрађивани само у оквиру истраживачког тима, искључиво групно. Учешће у истраживању је добровољно. 

Анкета ће бити доступна за попуњавање до 5. децембра.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси