Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Удружење новинара Црне Горе обележило крсну славу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

07. 04. 2023.

Аутор: УНЦГ/УНС Извор: УНЦГ

Удружење новинара Црне Горе обележило крсну славу

Удружење новинара Црне Горе (УНЦГ) прославило је данас крсну славу Благовести. Славски колач пререзао је отац Драган Станишић, а на слави су били представници Удружења књижевника Црне Горе, Српског националног савјета и Српске куће.

Отац Драган је честитао славу новинарима и нагласио да све вести треба да буду у знаку данашњег празника, јер само тако оне и јесу вести и имају смисао. 

Председник Удружења новинара Тихомир Бурзановић је у пригодном обраћању истакао да Удружење слави велики празних хришћанства – Благовести , када је архангел Гаврило јавио благу вест Мајци Божјој да ће родити сина Исуса Христа.

-Но, данас када славимо славу Удружења новинара, не можемо се похвалити ни добрим, ни благим вестима о новинарству у Црној Гори , јер је у протеклих годину дана било 28 напада на новинаре и медије, што је превише за малу Црну Гору, истакао је Бурзановић.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси