Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Са уручења пехара новинарима шахистима: Победничка екипа је била непоколебљива – што новинар треба да буде
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

19. 04. 2023.

Аутор: А.Н, М.С Извор: УНС

Са уручења пехара новинарима шахистима: Победничка екипа је била непоколебљива – што новинар треба да буде

Шаховској екипи Клуба ветерана Удружења новинара Србије, која је освојила прво место на Шаховској бизнис лиги, данас је директор турнира Срђан Лучић уручио пехар. Новинари ветерани су уз пехар прославили и колективни рођендан свих чланова овог клуба који су рођени у првом кварталу ове године.

„Били сте јаки и показали још једном да можете да будете непоколебљиви и неумољиви - све оно што заправо новинар треба и да буде“, рекао је Лучић приликом уручења пехара који је у име шаховске екипе примио члан Клуба ветерана и Управе Удружења новинара Србије (УНС) Обрад Ковић.

Лучић је додао да је ово такмичење омогућило да се прикупи новац за рад Омладинске шаховске академије.

„Основали смо Шаховску лигу да бисмо прикупили новац за рад Омладинске шаховске академије, која је изнедрила многе наше репрезентативце. Сакупили смо поприличан износ како би помогли шаховску лигу да изнедри још неке репрезентативце. У спорту и у љубави се не знају коначни победници. Имаћемо још такмичења“, наставио је.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси