Насловна  |  Бележница  |  Новинарско ћоше  |  Наталији Кнежевић, Нини Спасојевић Радојевић и Диани Ивановић прва награда на шаховском турниру за новинарке
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Новинарско ћоше

02. 10. 2023.

Аутор: Срђан Лучић Извор: Информатика

Наталији Кнежевић, Нини Спасојевић Радојевић и Диани Ивановић прва награда на шаховском турниру за новинарке

Новинарке Наталија Кнежевић, Нина Спасојевић Радојевић и Диана Ивановић освојиле су прво место на шаховском турниру за новинарке и медијске раднице који је одржан јуче у Шаховском клубу Београд.

Новинарке су пружиле добру партију на 64 поља, а на самом крају су се новинарке Наталија Кнежевић из „Монда“, Нина Спасојевић Радојевић из „Спорт клуба“ и Диана Ивановић из „Радио Београда 2“ изједначиле у броју бодова и међусобном односу победа/пораза и поделиле прво место.

О томе која ће освојити лаптоп, која мобилни телефон, а која паметни сат одлучено је на основу жреба. 

Новинарке које овог пута нису освојиле награде поручиле су да "им је дружење, добар провод, али и буђење давно успаваног такмичарског духа освежило ову недељу и да ће са задовољством доћи и наредне године".

Иначе, шаховски турнир за новинарке и медијске раднице организовало је предузеће "Информатика" у сарадњи са Удружењем новинара Србије (УНС).

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси