Насловна  |  Актуелно  |  ДНВ-УНС  |  Како извештавати о болестима зависности - пријаве на радионицу до 23. октобра
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

ДНВ-УНС

21. 10. 2019.

Извор: УНС-ДНВ

Како извештавати о болестима зависности - пријаве на радионицу до 23. октобра

Удружење новинара Србије са својим огранком Друштвом новинара Војводине (УНС и ДНВ) позива новинаре на радионицу ,,Улога медија у извештавању о превенцији болести зависности“ која ће бити одржана у петак, 25. октобра с почетком у 12 сати у издавачкој кући „Прометеј“ (Светозара Милетића 16) у Новом Саду.

Заинтересовани за радионицу треба да до 23. октобра потврде своје учешће на имејл uns-dnv@eunet.rs. Осим новинара, радионици могу присуствовати и заинтересована јавност.

Предавачи ће на радионици говорити о превенцији болести зависности, попут наркоманије, као и о начинама извештавања и приступа овој теми. Говориће се и о примерима добре и лоше праксе извештавања о болестима зависности.

На радионици ће говорити новинарка и презентерка Тања Грубача и представник Специјалне болнице за болести зависности „Вита“ из Новог Сада.

___________________________________________________________________

Радионице су део пројекта ,,Превенција у медијима – улога медија у извештавању о превенцији болести зависности и заштити у кризним ситуацијама“ који је подржао Покрајински секретаријат за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама. Ставови изнети у пројекту нужно не изражавају ставове секретаријата.

                                                                                                                  

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси