Насловна  |  Актуелно  |  Преписка Курира и ТВ Пинк (2015-2016)  |  Родићу, палачинко, доста си се омастио
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и ТВ Пинк (2015-2016)

07. 11. 2015.

Извор: Информер

Ново писмо Жељка Митровића газди „Курира"

Родићу, палачинко, доста си се омастио

Драги Александре,

Нисам још почео да ти пишем друго писмо, а ти си већ стигао да се жалиш и држави и полицији и мами и тати и Цији и Бији и КЦБ-у и Мосаду и стрини и заови и невладиним организацијама са Сицилије и удружењу заштите потрошача, као и наравно организацијама за сузбијање нуклеарног наоружања.

Ацо мој драги, да се сви ви лепо скупите испред Дома синдиката да заиграте козарачко коло и отпевате ми „Зумба, зумба, бакалар" нећете ме спречити да искористим своје уставно право на слободу говора и да ти пишем колумне или писма сваки дан и да то објављујем у различитим медијима, јер грађани Србије, а и Црне Цоре имају право да знају истину о династији Родић. 

Данас нећу писати о твојим бескрупулозним, криминалним радњама које су побројане у Захтеву за проширење истраге Вишег јавног тужилаштва од 22. јануара 2009. године по коме си државу и повериоце оштетио за више од 900 милиона.

Овим ћу се бавити у неком од наредних писама, а данас бих желео да се ти и ја расправимо о питањима везаним за нашу професију.

Ацо мој драги, не сме новинар, а ни власник медија да буде палачинка и да га сви окрећу нон-стоп како не би изгорео, а успут да тражи да га сви подмазују, како не би загорео и тако угљенисан почео да шири задах септичке јаме чија санација кошта и грађане и друштво, али и поштене новинаре и пристојне власнике медија.

Да си се намастио и подмазао више пута, то није тајна. Чак и наши заједнички пријатељи су то често чинили, посебно онај са бугарским презименом. Али ми опет није јасно како си успео да истовремено на толико различитих места узмеш лоја, вазелина и масти као да ниси човек, већ као некакав октопус. Чак да си поред руку користио и ноге опет није јасно како си стигао до Јагодине, да од оног препоштеногн човека узмеш 50 хиљада, за шта?

Па наравно не за писање већ за ћутање о Миши Банани. Немам ништа против Мише, напротив, многи моји познаници говоре лепо о њему, али имам против узимања пара за такве намене, и притом неплаћања пореза на ту врсту услуге.

Ових дана Србији представљаш Кристијаново гостовање на „Фарми" и одлагањењеговог издржавања казне за три месецакаоглавнипроблем у држави и поред тога што сам ти лично објаснио пре почетка „Фарме"да је такав захтев за одлагање издржавања казне примењен стотину пута ако за то постоје ваљани разлози.

Ти си се са тим сложио и наравно, као и све друге и мене си преварио, и то не због Кристијана, већ због тога што ја нисам подложан твојим уценама и мафијашким изнудама. 

Али како год, ти си изабрао пут. 

И поред тога што ја нисам никакав бранитељ Кристијановог лика и дела, надам се да ће моја писма поткрепљена доказима учинити да целокупна јавност и надлежне институције уоче да су Кристијанове криминалне активности занемарљиве у поређењу са криминалним активностима династије Родић. У нади да ће Више тужилаштво наставити процес од 22. јануара 2009. године, који је волшебно завршио у некој фиоци. 

Брижно,
Жељко Митровић

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси