Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Преписка Курира и Информера (2016)

23. 01. 2016.

Аутор: Драган Ј. Вучићевић Извор: Информер

Медијска мафија

Снимак директора „Курира" Александра Корница у коме дотични шмрче кокаин, признаје да се бавио рекетом и оптужује Ацу Канализацију Родића за озбиљна кривична дела, осим што на најконкретнији начин раскринкава мафију, морао би да означи и дефинитивни почетак прочишћења српске медијске сцене.

Колико год се београдске новине и телевизије све осим Информера и Пинка - упињале да сакрију страшну истину, Срби ће после овога, нема сумње, бити много паметнији читаоци и гледаоци.

Јер оно што се до сада само претпостављало, сада је, ево, потврђено и документовано. Постоје, дакле, медији у Србији чија је основна функција рекет, а који највеће приходе остварују од класичне мафијашке изнуде.

Ти и такви медији јесу веће зло и већа опасност по друштво и државу од класичних криминалаца. Криминалци упадну у банку и отму паре, а медијски мафијаши да би отели паре морају најпре да направе атмосферу хаоса у целој држави.

Они су, јелте, ти који плански праве и изазивају афере и сукобе не би ли на њима профитирали. Они су ти који већ четврту годину заредом чине све не би ли на власт вратили жуте бандите у чије време су могли некажњено да варају, лажу и краду.

И у томе је суштина. Баш као што Александар Родић, према речима његовог директора Корница, лажно оптужује Вучића зато да би отео „Политику" и „Новости", истотако и остали рекеташко-мафијашки, другосрбијански медији под контролом жуте олош-елите све оне силне монтиране афере лансирају из свог себичног, личног интереса.

Њима је стало само до њих. Њихов једини интерес је проклети, прљави кеш. Но, оно што би морало све нас највише да забрине јесте горепоменуто ћутање огромне већине медија у Србији. Зашто сви они, шатро истраживачки и слободни новинари, ћутке прелазе преко најстрашнијег и најконкретнијег доказа медијске мафије?!

Како то да директор „Курира" који шмрче кокаин и сам себе и све око себе оптужује за криминал није тема ни за патриотише цајтунг „Блиц", ни за њихов подлистак „Ало"? Откуд то да информација да је газда „Курира" платио 5.000 евра наркоману Корницу да би овај лажно оптужио председника Владе за организовани криминал није тема за РТС, али ни за Б92 и ЦИА ТВ Н1? Да ли је то само њихова уређивачка политика или је можда посреди страх?! Страх од откривања пуне истине? Мислите отоме.

Постоје у Србији медији чија је основна функција рекет, а који највеће приходе остварују од изнуде Корница.

Директор 'Курира' шмрче кокаин и признаје озбиљна кривична дела, а сви медији осим Информера и Пинка ћуте! Чега се плаше?

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси