Насловна  |  Актуелно  |  Грађани траже да новинари питају  |  У Институту за онкологију и радиологију 318 операција мање у односу на прошлу годину
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Грађани траже да новинари питају

20. 11. 2020.

Аутор: Ж. Стевановић Извор: УНС

У Институту за онкологију и радиологију 318 операција мање у односу на прошлу годину

У Институту за онкологију и радиологију Србије од почетка епидемије корона вируса до октобра месеца обављено је 318 операција мање у односу на исти период прошле године, речено је Удружењу новинара Србије за рубрику „Грађани траже да новинари питају“.

„У периоду од марта до октобра 2019. оперисано је 2.283 пацијената, а у истом периоду 2020. године – 1.965 пацијената“, одговорио је УНС-у помоћник директора за здравствену делатност Института за онкологију и радиологију Србије Небојша Милетић.

Колико је епидемија коронавируса утицала на број обављених операција и колико је операција од марта до данас обављено у односу на исти период прошле године, питања су грађана која је УНС добио за Институт за онкологију и радиологију Србије, Институт за кардиоваскуларне болести Дедиње и Институт за ортопедију Бањица.   

За рубрику „Грађани траже да новинари питају“ питања можете послати на zikica.stevanovic@uns.rs. Одговоре ће УНС објавити на свом сајту www.uns.rs.

 

_____________________________________________________________

Текст је настао у оквиру пројекта „Грађани траже да новинари питају“, који је суфинансиран из буџета Републике Србије – Министарства културе и информисања. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси