Насловна  |  Актуелно  |  Регион  |  Новинарима онемогућено да прате сједницу Савјета Градске ТВ
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Регион

13. 12. 2023.

Извор: Вијести

Новинарима онемогућено да прате сједницу Савјета Градске ТВ

Према информацијама Вијести, четири члана Савјета била су за то да се јавност искључи са сједнице, док је против такве одлуке гласао једино представник Адвокатске коморе у том тијелу Александар Ђуришић

Новинарским екипама онемогућено је вечерас да прате сједницу Савјета Радио телевизије Подгорица (Градска ТВ), уз образложење да се ради о конститутивној сједници.

Према информацијама Вијести, четири члана Савјета била су за то да се јавност искључи са сједнице, док је против такве одлуке гласао једино представник Адвокатске коморе у том тијелу Александар Ђуришић.

Како су Вијести јутрос објавиле, вечерас би требало да буде разријешен актуелни вршилац дужности директора Градске ТВ Раде Војводић, али и да буде изабран нови.

Према информацијама Вијести на позицију вршиоца дужности директора до расписивања конкурса јавили су се Војводић, Дубравка Перовић и Балша Ракочевић.

Према документима Градске ТВ за вршиоца дужности директора до избора руководиоца у пуном мандату може бити изабрана особа из реда запослених која испуњава услове за избор директора.

Уколико се таква особа не јави, може се гласати и о кандидатима који не долазе из тог локалног јавног емитера.

Вијести су јутрос објавиле да се ради о дугогодишњој новинарки, уредници и генералној директорици Радио телевизије Црне Горе (РТЦГ) Андријани Кадији и новинару Владимиру Оташевићу.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси