Насловна  |  Актуелно  |  Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)  |  Саопштење за јавност власника и директора дневног листа Курир
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)

13. 11. 2012.

Аутор: Александар Родић Извор: Курир

Саопштење за јавност власника и директора дневног листа Курир

Ми у Куриру боримо се за финансијску независност и слободу медија јер је она основ сваког демократског друштва.

Све што Курир хоће јесте транспарентно тржиште на којем су сви равноправни и где се побеђује радом, умећем и знањем, а не скривеним диловима са политичким моћницима.

Ћутали смо и трпели све време, јер сви знају кроз какав пакао је прошла моја породица и Курир као компанија. Доста је било страха од маркетиншких агенција које су користиле свој политички утицај како би финансијски уцењивале српске издаваче и тиме директно гушиле слободу говора.

У Србији су поједине маркетиншке агенције својим монополом стекле моћ да утичу на уређивачку политику медија. Сведоци сте да "медијска мафија" на све начине покушава да нас дискредитује.

Позивамо све остале српске издаваче да дигну глас против тајкунско-политичких злоупотреба, које су медије, оглашиваче и остале маркетиншке агенције годинама гушиле или контролисале уценама.

 

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси