Насловна  |  Актуелно  |  Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)  |  Тужилац даје налог за Ћосићево привођење
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

Сукоб: Информер и Курир vs Блиц и Ало (2014)

21. 11. 2012.

Аутор: Е. И. Извор: Информер

Тужилац даје налог за Ћосићево привођење

Полиција је јуче тужилаштву доставила комплетан извештај о оптужбама новинара Југослава Ћосића на рачун нашег главног уредника Драгана Ј. Вучићевића.

Очекује  се да ће данас или најкасније сутра тужилаштво издати налог за Ћосићево  саслушање, потврђено је јуче Информеру у врху полиције. 

- На основу захтева Информера извршен је увид у све полицијске и тужилачке архиве и утврђено је да наводни транскрипт или снимак разговора Вучићевића  са Душаном Спасојевићем Шиптаром не постоји!

Извештај о томе достављен је тужилаштву, које сада треба да наложи даљу истрагу - објашњава извор Информера, и наглашава да је Ћосићево саслушање „логичан след догађаја“:

- Ћосић ће морати да објасни на основу чега је у јавности изнео тешке  оптужбе на рачун уредника Информера. Оптужба за саучесништво у убиству премијера  ни случајно није ствар преко које се може тек тако прећи... 

Иначе, како сазнајемо, са Ћосићем је до сада у покушају да од њега добије информације контактирала полиција, али он је сваки пут избегавао да  конкретно одговори на њихова питања. 

- Он се стално вади на неке силне обавезе, говори нам како нема времена да разговара с нама и каже да управо прикупља документацију. Човек нас,  народски речено, избегава - каже за Информер један од инспектора ангажованих на  овом случају.

Југослав Ћосић ни јуче није хтео ништа да каже за наше новине.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси