Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Сутра комеморација колеги Бранку Копуновићу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

24. 01. 2012.

Сутра комеморација колеги Бранку Копуновићу

Комеморација Бранку Копуновићу, дугогодишњем новинару и члану Удружења новинара Србије биће одржана сутра, 25. јануара у 12 часова у Дому Војске Србије, а сахрана ће бити у четвртак, 26. јанауара у 12 сати на Новом бежанијском гробљу.

Бранко Копуновић, који је био уредник војних листова “Народна армија”, “Фронт”, “Војска” и “Одбрана” преминуо је у суботу 21. јануара у Београду.

Копуновић је рођен 1949. године у Суботици. Завршио је Технолошки факултет у Београду, а новинарством је почео да се бави 1976. године у редакцији НИЛ “Фронт”. У војном новинарству провео је скоро четири деценије. Последње две године радио је као уредник у Издавачкој делатности Медија центра „Одбрана“.

Копуновић је аутор шест књига и власник бројних признања, међу којима и Ордена за заслуге у области безбедности трећег степена, Медаље рада, Годишње награде Удружења новинара Србије „Милан Жегарац“ и других.



Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси