Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  УРС: Неистинита објава о наводној истрази против Динкића у Аустрији
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

12. 06. 2012.

Извор: УНС

УРС: Неистинита објава о наводној истрази против Динкића у Аустрији

Уједињени региони Србије су од амбасаде Аустрије добили званичну потврду да се против лидера УРС Млађана Динкића у тој земљи не води никаква истрага ни по једном основу.

„Тужилаштво у Бечу обавестило је амбасаду Аустрије да провера обраде правосудних поступака не указује на то да је против Млађана Динкића покренут било какав истражни поступак“, стоји у званичном допису амбасадора Аустрије Клеменса Које упућеном кабинету лидера Уједињених региона Србије Млађану Динкићу. 

Након низа неистина које се данима износе у дневном листу „Курир“, а које је Млађан Динкић одмах демантовао, Уједињени региони Србије су затражили од аустријске амбасаде и званичну потврду да се против Динкића у тој земљи не води истрага.

Подсећамо да је дневни лист „Курир“ 8. јуна ове године на насловној страни објавио наслов „Динкић под истрагом“, иако им је таква информација благовремено била демантована.

Служба за односе са јавношћу Уједињених региона Србије

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси