Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Међународни фестивал новинара који прате село и пољопривреду
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

15. 06. 2012.

Извор: УНС

Међународни фестивал новинара који прате село и пољопривреду

Пети фестивал „Село-прес” ће ове године бити одржан у селу Рудовци код Лазаревца у суботу, 23. јуна с почетком у 11 сати у амбијенту етно-села проф. др Радоја Раше Станојловића.

На овом међународном фестивалу новинара који прате живот села и пољопривреду ће бити додељене награде “Златно зрно” за животно дело и специјалне награде “Златни видик” за телевизију, “Златно казивње” за радио и “Златан текст” за новинарски текст. Такође ће бити додељена специјална признања за новинарски рад и Повеље за дугогодишњи новинарски рад.

Организатори фестивала Удружење села Србије,  “Завичај” и “Сеоске новине” позивају новинаре, редакције и удружења да предлоге за награде пошаљу до среде, 20. јуна на мејл seoskenovine@hotmail.com или факсом на број 022 613025.

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси