Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Дан отворених врата Удружења новинара Србије сваког последњег петка у месецу
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

21. 06. 2021.

Аутор: Д.Б. Извор: УНС

Дан отворених врата Удружења новинара Србије сваког последњег петка у месецу

Удружење новинара Србије (УНС) од септембра отвара своја врата за посете организованих група и грађане који ће моћи да се сваког последњег петка у месецу, у предвиђеном термину, упознају са историјатом највеће новинарске организације у региону и разговарају са новинарима.

УНС позива редакције, средње и основне школе, новинарске секције у оквиру школа, факултете на којима се изучавају медији и новинарство, као и друге заинтересоване групе и појединце да се пријаве за посету.

У овој години УНС обележава 140 година постојања. Од оснивања 21. децембра 1881. године у Београду под називом Српско новинарско друштво до данас континуирано ради.

У Београду су крајем 1881. године излазила 22 листа и часописа. У то време у главном граду Краљевине Србије је најмање десетак људи као основно занимање имало писање за новине и часописе.

Информације и пријава за Дан отворених врата УНС-а је на телефон 011 32 36 337 и имејл: dragana.bjelica@uns.rs

Коментари (2)

Остави коментар
пет

25.06.

2021.

Александар Поповић [нерегистровани] у 14:11

Re: анонимус

Нема ствари коју ми не бисмо да поставимо наопачке. Па тако и са овом праксом упознавања јавности са радом Удружења. Добро је то, и вероватно није првенствено намењено члановима УНС. Посебно онима који би своју виспреност да претворе у шегачење. А можда би у оваквим приликама понеки комуникативнији новинар могао да проговори о темама које могу да занимају посетиоце(не препоручујем се). Порука уредништву сајта: Извегавајте да објављујете "анонимусе", који само чине штету и Удружењу и новинарству. Хвала. ( члан УНС од 1961, поново учлањен)

Одговори
уто

22.06.

2021.

anonymous [нерегистровани] у 16:21

anonymous

Prosto mi dođe da svratim :)

Одговори

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси