Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  Власници ОК радија из Врања месецима прете, осванули јој зазидани прозори канцеларије
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

06. 06. 2022.

Аутор: С. Димитријевић Извор: УНС

Власници ОК радија из Врања месецима прете, осванули јој зазидани прозори канцеларије

У петак, према саопштењу Полицијске управе Врање, ухапшени су Б. Т. (1989.) из Врањске Бање и С. К. (1972.) из Врања због постојања основа сумње да су извршили кривично дело насилничко понашање, а како УНС сазнаје, они се сумњиче да су упали у простор кафића "No Comment" који послује у оквиру ОК радија из овог града и фарбом испрскали све пред собом

Према наводима полиције, Б.Т. је ушао у кафић и белом течношћу испрскао инвентар, зидове, подове и излог, а потом побегао. Потом је у кафић ушао и С. К. који је, како се сумња, укључио телефон на спикерфон, преко кога је непознати мушкарац запосленима поручио да ће имати проблеме.

Фото: принт скрин ОК радио 

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведен заменику тужиоца Основног јавног тужилаштва у Врању.

Иначе, запослени су данас када су дошли на посао затекли зазидане прозоре једне канцеларије.

Претње власници и запосленима у радију трају месецима. Како је за УНС рекао извор из радија који је желео да остане анониман, власница од августа добија претње да ако не потпише сагласност за градњу спорног објекта “имаће проблема”, “биће уништена”, „неће више радити“…

Претње су пријављивали, али пошто су долазиле са припејд броја полиција није утврдила ко их шаље.

Пре месец и по дана три маскиране особе ноћу су полупале већи део стакала на излогу кафеа "No Comment". Надзорне камере су снимиле инцидент, али особе су биле маскиране. Из тужилаштва су им рекли да је причињена мања материјална штета, па починиоце не могу да гоне по службеној дужности.

Снимак: ОК радио Врање

Власница ОК радија је пријављивали инспекцији инвеститора који гради уз њихов објекат без потребних дозвола, а инспекција је обустављала радове. Међутим, током викенда инвеститор је наставио да ради, а јутрос су затекли зазиданe прозорe једне канцеларије.

У овом радију страхују шта ће следеће да им се деси. Поготово што се, како претпостављају, ради о човеку који има криминални досије и цео град га се плаши. Ипак, надају се да ће успети да се изборе за своја права правним путем. 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси