Насловна  |  Актуелно  |  УНС вести  |  „Срем­ска по­љо­при­вре­да“ ново издање "Сремских новина"
Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Smanji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

УНС вести

15. 10. 2012.

„Срем­ска по­љо­при­вре­да“ ново издање "Сремских новина"

Од да­нас, "Сремске новине" на тр­жи­ште из­ла­зе са још јед­ним из­да­њем – „Срем­ском по­љо­при­вре­дом“, ли­стом ко­ји ће из­ла­зи­ти два пу­та ме­сеч­но.

Глав­ни и од­го­вор­ни уред­ник Жи­ван Не­го­ва­но­вић рекао је да ће овај двонедељник специјализован за пољопривреду бити спо­на из­ме­ђу пре­ра­ђи­ва­ча и па­о­ра, струч­них слу­жби и по­љо­при­вред­ни­ка. "Сремска пољопривреда" преносиће са­ве­те струч­ња­ка, ис­ку­ства из прак­се и кон­крет­не про­бле­ме са ко­ји­ма се по­љо­при­вред­ни­ци су­о­ча­ва­ју у сва­ко­днев­ном по­слу.

"Сремске новине", издавач "Сремске пољопривреде" су један од најтиражнијих регионалних новина у Србији са традицијом дугом 50  година и представљају једну од ретких успешних приватизација медија у Србији.

 

Коментари (0)

Остави коментар

Нема коментара.

Остави коментар

Молимо Вас да прочитате следећа правила пре коментарисања:

Коментари који садрже увреде, непристојан говор, претње, расистичке или шовинистичке поруке неће бити објављени.

Није дозвољено лажно представљање, остављање лажних података у пољима за слање коментара. Молимо Вас да се у писању коментара придржавате правописних правила. Коментаре писане искључиво великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора или скраћивања коментара који ће бити објављени. Мишљења садржана у коментарима не представљају ставове УНС-а.

Коментаре које се односе на уређивачку политику можете послати на адресу unsinfo@uns.org.rs

Саопштења Акције Конкурси